nieuws

Welk cateringbedrijf scoort het best?

Catering

De Misset Horeca Top100 van grootste horecabrands en -bedrijven verschijnt vandaag. In deze uitgave ook de Catering Top20. Voor het eerst staan contract- en partycateringbedrijven in één lijst. Wie scoort het best?

Welk cateringbedrijf scoort het best?

De lijsten van horeca en catering zijn samengesteld op basis van de jaaromzetten in f&b. Bijna alle cateringdirecteuren hebben de cijfers en gegevens via speciale formulieren zelf verstrekt. Was dit niet het geval dan zijn de cijfers geschat op basis van bronnen.

Sodexo Nederland staat in de nieuwe lijst op 1 met 360 miljoen euro. Tweede is Compass Group Nederland met 266 miljoen, derde is Albron (250 miljoen), vierde KLM Catering Services (149 mln.) en vijfde Paresto (120 mln.).

De eerste party-/eventcateraar is de Koninklijke Van den Boer Groep met 84,5 miljoen euro op een zevende plaats. Bedrijven als Jaarbeurs Catering Services (37,5 mln.) en Hutten Catering (29 mln.) staan respectievelijk op de plaatsen 8 en 10.

Behalve de ranglijsten staan er in de speciale uitgave ook artikelen over de betreffende cateringbedrijven. Het overzicht van cateraars in de Misset Horeca Top100 moet vooral voor meer inzicht in de cijfers van cateraars zorgen en voor een beter beeld van de foodservice markt.

De complete lijst staat in de nieuwe Misset Horeca. In de nieuwe editie van Misset Catering ook een overzicht van de best scorende cateraars. Al het nieuws van de Misset Horeca Top100 is hier te vinden.

Reageer op dit artikel