nieuws

Martinair partyservice wordt Oseven

Catering

Martinair partyservice heet vanaf medio november 2007 Oseven. Het bedrijf kiest voor een nieuwe merknaam om aan te geven dat het een nieuwe richting ingaat met een nieuwe werkwijze en nieuwe producten.

Martinair partyservice wordt Oseven

De naam Oseven (spreek uit met letter o) sluit aan bij het moment waarop het merk geboren werd; de zevende van de zevende van 2007. ‘Oseven is een naam voor originele belevingen, waarbij passie op een persoonlijke eigentijdse manier centraal staat’, zei Erwin Verschoor, algemeen directeur tijdens een speciale bijeenkomst voor zijn medewerkers. ‘Een nieuw merk uit het jaar 2007. Zeven weerspiegelt bovendien geluk, positiviteit en vernieuwing.’

Met het merk Oseven gaat Martinair partyservice haar sterke marktpositie uitbreiden. Volgens Verschoor krijgt Oseven een uitstraling die helemaal past bij deze tijd. ‘Waar Martinair partyservice bekend om is, blijft; kwaliteit en service. Het merk Oseven richt zich meer op het toevoegen van beleving bij eten en drinken. We gaan daarmee het begrip partyservice opnieuw invullen.

Tot medio november blijft de partycateraar onder de naam Martinair partyservice opereren. ‘Deze periode gebruiken wij om samen met onze medewerkers de nieuwe producten vorm te geven. Vanaf dat moment staat Oseven echt voor Happening & Food.’ De ‘oude’ naam wordt zelfs gebruikt in het nieuwe logo, want als ondertitel geldt: ‘Created by Martinair partyservice’.

Martinair partyservice werd in 1974 opgericht. Naast de hoofdvestiging in Nieuw-Vennep zijn er vestigingen in Arnhem (Gelredome), Kerkrade (Parkstad Limburg stadion) en Amsterdam (Passenger Terminal). In augustus 2006 was er de overname van Martinair partyservice door de Koninklijke Van den Boer Groep Martinair partyservice over. Er werken ruim 170 mensen bij Martinair partyservice, dat een jaaromzet van 30 miljoen euro heeft. CEO Noud van den Boer deed begin dit jaar op www.missetcatering.nl al een aankondiging over een nieuwe naam voor Martinair partyservice.

Reageer op dit artikel