nieuws

Oseven groots op tennistoernooi Ahoy

Catering

Cateraar Oseven verzorgt deze week de VIP-catering tijdens het ABN AMRO Word Tennis Tournament in het Rotterdamse Ahoy. Het gaat om bijna 30.000 gasten die over de vloer van de cateraar komen.

Oseven groots op tennistoernooi Ahoy

In zeven dagen krijgen de restaurants van Oseven dagelijks 4.000 gasten over de vloer. Oseven Happening and Food heeft in Ahoy negen verschillende eetgelegenheden. Van sushibar tot Champagnebar en van het Happening and Food restaurant tot het nieuwe concept: de Chef’s Table.

De houders van VIP-boxen kunnen tijdens het ABN Amro Word Tennis dagelijks kiezen voor een ander restaurant om hun klanten culinair in de watten te leggen. De eerste reacties op het uitgebreide aanbod van Oseven zijn volgens FZ.nl positief.

Reageer op dit artikel