nieuws

Oseven: partycatering met restaurantgevoel

Catering

Met Martinair partyservice als stevig fundament presenteerde Oseven zich maandag als creatieve poot binnen de grote Maison van den Boer-familie. ‘Oseven wil een nieuwe betekenis geven aan partycatering: van ordertaking naar partymaking’, aldus algemeen directeur Erwin Verschoor (foto). Lees het verslag van FZ-collega Sjoerd Weikamp.

Oseven: partycatering met restaurantgevoel

Onder het toeziend oog van vele tientallen relaties lanceerde cateraar Oseven zichzelf in de Van Nelle Ontwerpfabriek op originele wijze. Bij een zij-ingang van de locatie vingen de bekende rode Martinair-stewardessen de gasten op. Na een welkomstborrel verplaatste het gezelschap zich naar een tussenhal waar algemeen directeur Erwin Verschoor het woord nam.

‘De geweldig mooie geschiedenis van Martinair partyservice is het stevige fundament waarop wij gecreeerd hebben. Met Oseven als nieuw merk, rustend op drie pijlers: u als klant, onze medewerkers en de drang naar vernieuwing en creativiteit’, zette Verschoor het nieuwe merk in de markt. ‘We nemen heel duidelijk een nieuwe positie in: we make meetings more pleasurable. Wij zijn de specialist voor onvergetelijke momenten en beleving.’

De genodigden liepen vervolgens door een haag van Martinair stewardessen, die afscheid namen namens Martinair partyservice en de gasten begeleiden naar de ‘nieuwe wereld’ van Oseven, onderdeel van de Koninklijke Van den Boer Groep.

Alle genodigden kregen sloffen aangeboden en betraden daarna een deel van de fabriek waar het ultieme huiskamergevoel was gecreeerd met een eettafel, zitbanken en een open keuken. Verschoor: ‘Hier waren wij natuurlijk zelf de klant. Onze opdracht was dat onze relaties zich thuis zouden voelen bij het nieuwe merk Oseven, waarbij het eten en de manier van serveren geheel aansluit bij dat huiskamergevoel’, aldus Verschoor.

Klik hier voor het volledige verslag (inclusief interview met Erwin Verschoor en foto’s en film).

Zie ook:

‘Martinair partyservice wordt Oseven’

‘Oseven gaat Event Centre cateren’

Reageer op dit artikel