nieuws

Radio-dj Evers zoekt cateringhulp

Catering

Radio-dj Edwin Evers is op zoek naar een cateringmedewerker om hem tijdens uitzendingen rondom de Olympische Spelen in China komende zomer bij te staan. Alleen medewerkers die kiezen voor een ‘Randstad Loopbaanversneller’ komen in aanmelding voor de cateringjob.

Radio-dj Evers zoekt cateringhulp

Dat meldt de weblog radioactive. De best betaalde ochtend-dj van Radio 538 zoekt een medewerker die hem ’s ochtends tijdens radio-uitzendingen vanuit Peking wil voorzien van eten en drinken.

Geïnteresseerden moeten zich aanmelden via Randstad, waardoor het om een verkapte promotiestunt gaat, aldus radioactive.blog.nl. Uit de aanmeldingen wordt de beste kandidaat gekozen voor de zevendaagse cateringbaan in China tijdens de Olympische Spelen.

Reageer op dit artikel