nieuws

Van der Linde krijgt nieuw pand

Catering

Van der Linde Party Productions krijgt een nieuw hoofdkantoor. Aan de noordzijde van Rotterdam bouwt de partycateraar op Bedrijvenpark Oudeland langs de N471 een nieuw pand.

Van der Linde krijgt nieuw pand

Van der Linde heeft behoefte aan meer ruimte dan de huidige locatie aan de Lyonsstraat in Rotterdam, zo laat het bedrijf weten. Eind 2008 wil de partycateraar zich in het nieuwe pand vestigen.

Het nieuwe pand krijgt een elf meter hoge glasgevel langs de N471. Het ontwerp is zo gemaakt dat het lijkt alsof de keuken als het ware uit het gebouw komt. Hierdoor kan er letterlijk een kijkje in de keuken van Van der Linde worden genomen.

‘Ons familiebedrijf is de afgelopen decennia snel gegroeid. De gasten worden straks ontvangen in een “belevingskeuken” met een uniek kookeiland, waar wij evenementen kunnen voorbespreken en opdrachtgevers kunnen laten voorproeven. Gasten komen binnen in het hart van onze organisatie, met een gastvrij en culinair ontvangst’, aldus directeur Hans van der Linde.

Reageer op dit artikel