nieuws

Beurs NCE afgelast

Catering

Het National Convenience Event (NCE) gaat niet door. De beurs die ook werd bezocht door cateraars zou plaatsvinden in maart tijdens de Nationale Food Week. Maar VNU Exhibitions heeft besloten tot afgelasting.

Volgens de organisator is dat vanwege ‘het ontbreken van een voldoende breed en kwalitatief aanbod voor de out-of-home markt’. Dat staat in een brief die door VNU Exhibitions is verstuurd aan de exposanten van de Food Week. In eerste aanleg waren toonaangevende partijen van het NCE zeer enthousiast over een gelijktijdig plaatsvinden van NCE en Food Week. Gaandeweg bleken de ‘doelstellingen van potentiële deelnemers aan het NCE te uiteenlopend om tot een goede aansluiting te komen’, staat in het schrijven.

Met de belangrijkste fabrikanten en distributeurs in de out-of-home sector wordt de komende tijd overlegd om te komen ‘tot een nieuwe propositie die beter aansluit bij de behoeften binnen de markt’. De Nationale Food Week is van 26 tot en met 28 maart in de Jaarbeurs in Utrecht.

Reageer op dit artikel