nieuws

Cateringdagboek vanaf Olympische Spelen

Catering

Een dagboek over de catering tijdens de Olympische Spelen van Peking. Ofwel een regelmatig en uitgebreid verslag over het eten en drinken in het Holland Heineken House. Albron is er trotse cateraar en verzorgt exclusief voor Misset Catering in woord én (bewegend) beeld op indringende wijze het verslag.

Cateringdagboek vanaf Olympische Spelen

Tijdens de Olympische Spelen 2008 in Peking is Albron de huiscateraar van het Holland Heineken House. Van 7 tot en met 24 augustus zullen zo’n 100.000 bezoekers, waaronder sporters , toeschouwers, sponsoren en officials genieten van eten en drinken in een van de zeven (!) restaurants die Albron runt.

Er staan 20 Albron-koks achter de fornuizen en verder zijn er 400 crewleden. Het publiek kan 18 uur per dag en 21 dagen lang bij de restaurants terecht. Albron gunt (de lezers van de nieuwsbrief van) Misset Catering exclusief vijf verslagen van dit grootste sportevement ter wereld. En ook het grootste caterevent voor het bedrijf uit De Meern. Zo worden de voorbereidingen gevolgd en wordt er een letterlijk kijkje in de (Olympische) keuken gegund.

Reageer op dit artikel