nieuws

Nieuwe out-of-home beurs

Catering

Er is een nieuwe beurs die ook voor cateraars interessant is, het Out-of-Home Food Event van het blad Shops. Dit wordt Het wordt 2-3-4 maart 2008 gehouden, 4 september aanstaande is de presentatie. De beurs wordt gezien als de opvolger van het National Convenience Event (NCE), dat ter ziele is gegaan wegens gebrek aan belangstelling.

Nieuwe out-of-home beurs

Het event is bedoeld voor alle partijen die actief zijn in de out-of-home markt, het zogeheten grijze kanaal. Van pompstationhouders met verse broodjes outlet tot snackfabrikant tot contractcateraar. De beurs wordt georganiseerd door VNU Exhibitions en Ondernemers Pers Nederland (OPN). VNU organiseerde voorheen het Nationaal Convience Event (NCE), maar die ging door gebrek aan belangstelling dit jaar niet door.

De nieuwe vakbeurs wordt 2, 3 en 4 maart gehouden in De Jaarbeurs in Utrecht. De opzet wordt breder dan die van de NCE, waar het accent vooral lag op producten die via het tankshopkanaal worden verkocht. De kick-off van het event is op 4 september in het Media Plaza op het Jaarbeurscomplex in Utrecht. De bijeenkomst is bedoeld om pers en relaties te informeren over de opzet van het evenement.

Reageer op dit artikel