nieuws

Nieuwe sales manager Oseven

Catering

Oseven heeft Richard Jonker aangesteld als sales manager. Hij was al sinds januari 2007 in dienst bij Oseven als manager uitvoering, de taken van die functie worden tijdelijk overgenomen door manager operations Ralph Eradus.

Jonker had in zijn vorige functie de verantwoordelijkheid van grote sportevenementen als het ABN Amro tennistoernooi in Ahoy en CHIO in het Rotterdamse Kralingse Bos. In zijn nieuwe functie behoudt hij deze verantwoordelijkheid.

Voor Jonker naar Oseven kwam, deed hij ervaring op bij CenterParcs, waar hij gedurende 10 jaar verschillende functies heeft bekleed. Als leisure manager maakte hij deel uit van diverse teams en deed ook commerciële ervaring op.

‘Wij zijn bijzonder enthousiast dat Richard deze functie met beide handen heeft aangenomen. Wij wensen hem veel succes en werkplezier’, aldus algemeen directeur van Oseven Erwin Verschoor.

Meer berichten over Oseven:

Reageer op dit artikel