nieuws

Stroom aan inzendingen Awards

Catering

De jury zal er een flinke kluif aan krijgen. Er is een stroom inzendingen binnengekomen voor de Misset Catering Awards in de categorie Business en categorie Care. Er kan niet meer worden ingeschreven.

Stroom aan inzendingen Awards

De categorie Business is uitgesplitst naar naar twee subcategorieën; Bedrijfsrestaurants met meer en minder dan vijf cateringmedewerkers. Zowel voor ‘groot’ als ‘klein’ kwamen tal van aanmeldingen binnen. Onder meer de cateraars Sodexo, Albron, Avenance en SAB maken kans op een Award.

Bij Beste ‘kleine’ bedrijfsrestaurant valt op dat naast bekende cateraars als SAB, ISS, Mondial, Albron, Avenance en Sodexo ook de nieuwe speler Leo op het werk meedoet. Ook enkele locaties die de verzorging van f&b niet hebben uitbesteed aan een externe cateraar hebben zich in de strijd gemengd.

Care is populair

Het instellen van de nieuwe categorie Care bij de Misset Catering Awards kan op veel bijval rekenen vanuit de zorgbranche. Er kwam een aanzienlijk aantal inzendingen binnen. En belangrijker, enkele zeer aansprekende restaurants van zorgcentra, ziekenhuizen en verpleeginstellingen gaan meedingen. Een groot aantal is niet uitbesteed, inherent aan de situatie. Cateraars hebben nog geen vaste voet aan de grond in de zorg.

Uit de aanmeldingen van zowel de Business als Care categorie stelt de jury een selectie samen. Deze restaurants worden voorgesteld in het septembernummer. Na het afleggen van onder meer bezoeken aan het restaurant en gesprekken met opdrachtgever en cateringmanager wordt op 29 oktober bekend gemaakt naar wie de Awards gaan.

Reageer op dit artikel