nieuws

Catering Austrian Airlines bekroond

Catering

Austrian Airlines is voor de tweede maal op rij uitgeroepen tot beste Business Class cateringservice op langeafstandsvluchten wereldwijd. Verder werd de vliegtuigmaatschappij ook beloond voor de cateringservice in de Economy Class.

Catering Austrian Airlines bekroond

De prijzen zijn bepaald op basis van een wereldwijd online onderzoek van Skytarx, meldt Tourpress.nl. Bij dit onderzoek gaven meer dan 15 miljoen passagiers uit bijna honderd landen hun mening over honderden luchtvaartmaatschappijen wereldwijd.

Voor de tweede maal op rij is Austrian Airlines uitgeroepen tot de beste Business Class cateringservice op langeafstandsvluchten. Daarnaast kreeg het een derde plaats voor de cateringservice in de Economy Class. Austrian Airlines is de enige Europese luchtvaartmaatschappij die daarmee eindigt in een top-vijfpositie, meldt Tourpress.nl.

Topman Alfred Ötsch van Austrian Airlines zegt trots te zijn op de cateringprestatie. ‘Het cabinepersoneel, Do & Co-catering, de chefkoks aanboord van de langeafstandsvluchten en het kenmerkende Weense koffie-aanbod maken dus écht het verschil’.

Reageer op dit artikel