nieuws

Voetbalcatering versnellen met penningen

Catering

Om de snelheid van de catering te verbeteren, komt er in het Parkstad Limburg Stadion waar Roda JC haar thuiswedstrijden speelt een ander betalingssysteem. Speciale penningen moeten voor een hogere omzetsnelheid zorgen.

Voetbalcatering versnellen met penningen

Met de speciale penningen kunnen supporters tijdens de rust eten en drinken halen bij een van de uitgiftepunten in het stadion. De penningen zorgen ervoor dat de snelheid van de catering toeneemt en de wachttijden voor de uitgiftepunten verkorten.

Het nieuwe systeem gaat in vanaf de start van het nieuwe voetbalseizoen eind augustus. Voor die tijd moesten supporters hun seizoen- of clubkaart gebruiken. Op deze kaart konden ze een tegoed plaatsen om te gebruiken voor een hapje of een drankje. Supporters met nog een tegoed op hun kaart kunnen dit bedrag afwaarderen.

Reageer op dit artikel