nieuws

Van den Boer opent nieuwe toplocatie

Catering

De Koninklijke Van den Boer Groep heeft een nieuwe toplocatie, POST Rotterdam. Burgemeester Ivo Opstelten, Noud van den Boer en Bart van Rooijen van Delta Projectontwikkeling openden de (tijdelijke) locatie dinsdag op feestelijke wijze. Het trio sabreerde daarvoor een fles champagne.

Van den Boer opent nieuwe toplocatie

Tijdelijk, want het voormalige, monumentale postkantoor in het centrum van Rotterdam zal over enkele jaren een mix aan functies gaan huisvesten, met de nadruk op luxe en trendy winkels en diverse horeca. Tot die tijd (2011) gaat de Koninklijke Van den Boer Groep – in samenwerking met de Restaurant Management Group – drie jaar lang POST Rotterdam exclusief exploiteren als congres- en eventlocatie voor groepen van 10 tot 1.500 gasten.

De organisatie en verzorging van evenementen zal in handen zijn van Maison van den Boer, Oseven en La Renaissance. Het voormalige postkantoor heeft een indrukwekkende ambiance. De stijl en vormgeving is vooral geïnspireerd op de stromingen van de Amsterdamse School en Art Deco.

De imposante centrale hal heeft een oppervlakte van 1.000 m2, een hoogte van bijna 25 meter en is daardoor multifunctioneel inzetbaar. Op de eerste verdieping bevindt zich een grote zaal met een capaciteit tot 350 gasten voor een sit-down diner en 600 gasten receptie/cocktailparty.

Reageer op dit artikel