Restaurantconcept brengt zorgcateraar overwinning

Restaurantconcept brengt zorgcateraar overwinning

Onder luid gejuich neemt het team van Trivium locatie De Bolder in Huizen de trofee voor beste zorgrestaurant in ontvangst tijdens de Misset Catering Awards in De Kookerij in Noordwijkerhout.

‘We gaan een hele flinke borrel drinken. Mét de bewoners!’, roept chef-kok Niels Majoor van Trivium De Bolder uit als ceremoniemeester Hans Steenbergen hem de microfoon onder de neus duwt.

Ook zijn medewerkers is hij dankbaar. ‘Niet iedereen kan hier zijn, maar morgen haal ik ze allemaal bij elkaar. Dan gaan we een grote taart maken en die samen met de bewoners aansnijden.’

Hij nam de prijs samen met locatiemanager Relinde Weil en cateringmanager Annah Turkstra in ontvangst.

Wat zijn zorgrestaurant tot winnaar maakt, is het concept, denkt Majoor. Het eten wordt onder het oog van de gast bereid, zowel ’s middags als ’s avonds. ‘We hebben een echt horecaconcept. Daarnaast is de samenwerking heel belangrijk. Dat samen heeft ons de winst opgeleverd.’

Meer berichten over de Misset Catering Awards: