nieuws

Weer deal tussen ISS en Deli XL

Catering

ISS Catering Services en Deli XL hebben een strategisch leverancierscontract gesloten. Dexi XL gaat als totaalleverancier de kruidenierswaren, diepvries en vers leveren voor de cateringlocaties van ISS.

Weer deal tussen ISS en Deli XL

‘Volgend jaar zullen we de huidige groei van 20 procent nog steeds gaan vasthouden. Tevens zijn we van plan enkele grote projecten intern uit te voeren om de organisatie klaar te maken voor stappen richting het middenveld van de cateringmarkt’, zegt directeur Maarten Poels van ISS Catering Services over de deal.

Deli XL zegt verheugd te zijn dat ISS de samenwerking voortzet. Verkoopdirecteu Remment Eilander van Deli XL: ‘Wij hebben bij ISS bewezen een betrouwbare partner te zijn en zetten met dit contract nu samen de volgende stap. In de aankomende maanden zullen we ISS dan ook sterk bij haar organisatie ondersteunen, ondermeer met online bestellen via onze webshop en elektronische facturering via XML’.

Reageer op dit artikel