nieuws

Cuisine on tour SGS trots op nominaties

Catering

Cuisine on tour SGS Catering Services is, ondanks dat de cateraar geen prijs heeft gewonnen, er trots op dat ze dit jaar, na de eerdere nominatie voor Partycateraar van het Jaar, voor de tweede keer genomineerd is geweest voor een prijs. Het betrof een nominatie voor de Gazellen Award 2008.

Cuisine on tour SGS trots op nominaties

Directeur Dimitri Chalos was compleet verrast toen het Financieel Dagblad hem over de nominatie informeerde. De Gazellen Award is een award voor de snelst groeiende bedrijven uit de laatste 3 jaar in Nederland. Afgelopen woensdag werden in het Utrechtse Provinciehuis de winnaars uit de provincie Utrecht bekendgemaakt.

Met een groei van 81 procent werd de prijs in de categorie kleine bedrijven uit de provincie Utrecht net gemist, maar volgens directeur Dimitri Chalos is Cuisine on tour procentueel gezien de snelst groeiende cateraar.

Reageer op dit artikel