nieuws

Eurest Campus Services catert op VU Amsterdam

Catering

Eurest Campus Services verzorgt sinds kort alle cateringfaciliteiten op de Vrije Universiteit (VU) te Amsterdam. Met deze samenwerking introduceert Eurest haar nieuwe bedrijfsonderdeel: Eurest Campus Services.

Eurest Campus Services catert op VU Amsterdam

De universiteit heeft voor de cateringfaciliteiten van Eurest Campus Services gekozen vanwege de bij de Europese aanbesteding en de presentaties nadien getoonde vernieuwende en klantspecifieke aanpak. De vernieuwde restauratieve aanpak past uitstekend bij het dynamische karakter van de universiteit dat zich illustreert in het jaarlijks groeiend aantal nieuwe studenten.

Specifieke wensen

Eurest Campus Services richt zich met haar activiteiten uitsluitend op universiteiten en hogescholen. Hierbij sluit zij aan bij de groeiende vraag bij deze instellingen naar een verbetering van de cateringfaciliteiten. Uit onderzoek is gebleken dat de nieuw aan te spreken doelgroep, studenten, specifieke wensen hebben op het gebied van eten en drinken.

Reageer op dit artikel