nieuws

Hypsos neemt East Side over

Catering

Het evenementenorganisatiebureau East Side Productions behoort vanaf 6 november officieel tot de Hypsos Group, met bedrijven in Soesterberg, Keulen, Hong Kong, Dubai en Moskou. Voor East Side zijn vooral de creativiteit en het mondiale karakter van Hypsos redenen om te willen toetreden tot de Hypsos Group.

Hypsos neemt East Side over

Creative director Theo Lens van East Side Productions: ‘Wij hebben schitterende ideeën onder meer voor grootschalige (eigen) evenementen. We zien onder de paraplu van de Hypsos Group alle kansen om onze plannen te verwezenlijken. Hypsos heeft zo veel ervaring en contacten wereldwijd. Hierop willen we verder bouwen.’

Persoonlijke ontmoeting belangrijk in communicatiemix

Johan van de Water, algemeen directeur van de Hypsos Group, ziet in de marketing communicatiemix een steeds belangrijkere rol weggelegd voor de persoonlijke ontmoeting, verlevendigd met het juiste entertainment, als middel om de boodschap over te brengen. ‘De Hypsos Group is breed georiënteerd op het gebied van driedimensionale communicatie en heeft met Hypsos Event natuurlijk een gevestigde naam die ze zal blijven waarmaken. East Side Productions is ook een prachtige onderneming, maar met een totaal andere aanpak van evenementen, werkend vanuit een geheel eigen filosofie en daarom kunnen beide uitstekend binnen de Hypsos Group naast elkaar hun diensten aanbieden.’

Foodlab on Tour

Lens heeft onlangs met Jonnie Boer Foodlab on Tour gestart, een combinatie voor culinaire belevingen op sterrenniveau. Eastside is het moedrbedrijf van cateraar Foodlab.

Reageer op dit artikel