nieuws

Nieuw contract PDX Services

Catering

PDX Services uit Almere gaat de bedrijfsrestauratieve verzorging doe bij Radio Nederland Wereldomroep in Hilversum. Dat zijn beide partijen onlangs overeen gekomen. Het contract gaat per 30 december 2008 in.

Nieuw contract PDX Services

‘De Wereldomroep heeft voor ons gekozen vanwege de onderscheidende wijze waarop wij invulling geven aan ons concept. De flexibiliteit en het maatschappelijk verantwoord ondernemen van PDX Services sprak hen direct aan’, aldus PDX zelf.

‘De versbeleving, de biologische producten, de aandacht voor fair-trade artikelen maar bovenal de presentatie en kwaliteit van de producten gecombineerd met de service was doorslaggevend.’ Bij de Wereldomroep maken 250 medewerkers dagelijks gebruik van de lunch en 30 medewerkers van het diner.

Reageer op dit artikel