nieuws

Personeel Paresto uitgescholden door prijzen

Catering

Personeel van defensiecateraar Paresto volgt agressetraining om zich beter te kunnen weren tegen kwade reacties van militairen. De militairen zijn woedend vanwege sterk gestegen prijzen in de kantine en reageren hun boosheid af op het kassapersoneel van Paresto.

Personeel Paresto uitgescholden door prijzen

Dat laat voorzitter Fred Augenbroe van de medezeggenschapscommissie van de kantine-uitbater weten in het blad Trivizier van de militaire vakbond VBM/NOV, meldt De Telegraaf op haar site.

‘Het personeel aan de kassa en het uitgiftebuffet beslist niet over de prijsstijgingen, maar krijgt wel alle ellende over zich heen. Het heeft mij gestoord dat de bonden het nauwelijks opnamen voor het Paresto-personeel’, aldus Augenbroe.

De ochtendkrant meldt dat volgens ingewijden het kantinepersoneel van Paresto op verschillende plekken binnen de organisatie is uitgescholden, getreiterd en beledigd.

Reageer op dit artikel