nieuws

Sodexo laat prima jaarcijfers zien

Catering

Sodexo toont prima jaarcijfers. De wereldwijde omzet liep op totruim 13,6 miljard euro. Dat heeft Sodexho Alliance vanochtend bekend gemaakt op haar hoofdkantoor in Parijs. De organische groei was sterk, maar iets minder dan het vorige fiscale jaar.

Sodexo laat prima jaarcijfers zien

In het boekjaar 2007 was de organische groei nog 8,4 procent, in het fiscale jaar 2008 (dat liep tot 31 augustus jl.) was dat 7,7 procent. De operationele winst steeg met 15,3 procent en de groei in netto inkomsten bedroeg 16,4 procent. Het dividend per aandeel steeg met 10 procent.

CEO Michel Landel vertelde tijdens de presentatie erg trots te zijn op de inspanningen van de 355.000 Sodexo-werknemers over de hele wereld. Hij zag een continue groei in de divisie Facilities Management. Mede ook door enkele strategische acquisities. Landel ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet.

Reageer op dit artikel