nieuws

Nieuw bedrijfsrestaurant gemeente Zoetermeer

Catering

Het bedrijfsrestaurant van de gemeente Zoetermeer voldoet qua uitstraling en kwaliteit niet meer aan de hedendaagse eisen. Daarom moet naar verwachting in mei volgend jaar een nieuw bedrijfsrestaurant komen voor de 1.400 ambtenaren.

Nieuw bedrijfsrestaurant gemeente Zoetermeer

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Een woordvoerder van de gemeente laat weten dat Advies- en ingenieursorganisatie Arcadis een projectleider levert die een plan maakt om het bedrijfsrestaurant te verbouwen.

Het nieuwe bedrijfsrestaurant moet multifunctioneel worden met een ontmoetingsruimte, flexibele werkruimten en overlegruimte. ‘In het laatste begrotingsdebat is vastgesteld dat er een maximaal budget van 750.000 euro is om te investeren in zowel het restaurant als de omgeving’, aldus de gemeentewoordvoerder in het AD.

Reageer op dit artikel