nieuws

Pannenkoekendag 2009 op 3 april

Catering

Duizenden scholieren gaat vrijdag 3 april pannenkoeken bakken in verzorgings- en verpleeghuizen in ons land. Op die dag vindt de Pannenkoekdag 2009 plaats.

Pannenkoekendag 2009 op 3 april

Ruim zevenduizend basisscholen in het land zijn benaderd met de vraag zich aan te melden voor de activiteiten op Pannenkoekdag. De scholen die deelnemen ontvangen een draaiboek en een startpakket (pannenkoekpannen, bakmeel, tafelkleedjes, servetten e.d.) om optimaal te kunnen presteren.

Ook dit jaar wordt door een vakkundige jury beoordeeld welke school het meest fantasierijk is wat betreft het scheppen van ambiance (sfeer en gezelligheid) in het verzorgings- of verpleeghuis waar de pannenkoeken gebakken worden, meldt organisator Tefal.

De winnende school ontvangt de hoofdprijs, te weten een schoolreis en mag kiezen uit een dagje weg naar Walibi, het Openlucht Museum in Arnhem of de Ontdekhoek. Pannenkoekdag 2008 werd gewonnen door de Klaverweideschool in Noordwijk; alle leerlingen gingen toen als gasten van Tefal een dag naar de Efteling.

Reageer op dit artikel