nieuws

La Cloche Event & Catering nieuwste NVEP-lid

Catering

La Cloche Party & Event Catering uit Tilburg is is het nieuwste lid van de Nederlandse Vereniging van
Erkende Partycateraars (NVEP). Die verwelkomt het 47e lid. Recent mocht een andere Brabantse cateraar, Van Gruijthuijsen uit Heesch, zich aansluiten bij de NVEP.

La Cloche Event & Catering nieuwste NVEP-lid

Rogier Kuit (foto), eigenaar van La Cloche, laat op de site van zusterblad FZ weten dat het ‘een grote eer is voor het bedrijf om aangesloten te zijn bij de Nationale Vereniging voor Erkende Partycateraars’.

‘In een markt met veel concurrentie is het lidmaatschap van de NVEP een duidelijk meetbaar kwaliteitskeurmerk. Voor ons is dit een bevestiging dat wij met onze ondernemersvisie en doelstellingen op de goede weg zitten en ook in deze economisch moeilijke tijden voorop kunnen blijven lopen.’

Overigens zegt La Cloche nog weinig van de huidige recessie te merken. ‘Juist door flexibel te zijn en absolute kwaliteit te leveren, blijven wij ons onderscheiden naar onze relaties. Wij gaan voorlopig alleen nog maar stevig in de vooruit! Er liggen nog talloze nieuwe ideeën die wij in de nabije toekomst concreet aan kunnen gaan aanbieden.’

Meer berichten over de NVEP:

Reageer op dit artikel