nieuws

Groot zeilevenement gecaterd door Bos & Bos

Catering

Bos & Bos Catering in Groningen heeft een grote vis binnengehaald. De party- en eventcateraar gaat het zeilevenement Delfsail 2009 verzorgen. Bos & Bos kwam als beste uit de bus na een aanbestedingstraject.

Groot zeilevenement gecaterd door Bos & Bos

Dat meldt de Groningse cateraar. Bos & Bos neemt bij Delfsail alle VIP- én publiekscatering exclusief voor haar rekening. Ook worden verschillende side-events verzorgd en uitgevoerd. Renske Bos: ‘Wij zijn er erg trots op, dat wij als Noordelijke full service partycateraar de opdracht van dit prestigieuze evenement gegund hebben gekregen.’

Het zeilevenement wordt iedere vijf jaar gehouden en wordt bezocht door honderdduizenden mensen. Die kunnen zich vergapen aan immense (oude) zeilschepen uit alle windstreken. Delfsail wordt gehouden van 22 tot en met 26 augustus 2009 in de haven van Delfzijl.

Bos & Bos Catering houdt zich met name bezig met partycatering op de zakelijke markt. Naast eten en drinken kan ook inrichting, aankleding, entertainment, techniek en overige organisatie voor rekening worden genomen. Bos & Bos beschikt ook over een aantal exclusieve locaties als Brasserie BITES in de Mediacentrale Groningen, Partijenrestaurant Koetshuys de Ennemaborgh Midwolda en de stadions van BV Veendam en FC Emmen.

Meer party- en eventcatering nieuws:

Reageer op dit artikel