nieuws

Partycateraar binnen maand aan slag op ss Rotterdam

Catering

De oplevering van de ss Rotterdam zal tussen eind maart en eind april ‘deck voor deck’ opgeleverd worden. Dat heeft de verantwoordelijke De Rotterdam BV bekend gemaakt. Exclusief cateraar On Board On Shore kan dus op korte termijn daadwerkelijk gaan exploiteren.

Partycateraar binnen maand aan slag op ss Rotterdam

De ombouw en de oplevering van het van het voormalig vlaggenschip van de Holland Amerika Lijn laat al enorm lang op zich wachten. Het zou eigenlijk een jaar geleden al geëxploiteerd kunnen worden door On Board On Shore, de dochter van Jaarbeurs Catering Service. Onder meer bouwtechnisch malheur en financiële perikelen zaten een eerdere oplevering dwars.

Maandag 30 maart worden de data van ingebruikname en die van de officiële opening bekend gemaakt, vertelt On Board On Shore-directeur Henk Kroneberg. De ‘huiscateraar’ en exploitant van de zaalruimtes aan boord kijkt reikhalzend uit naar de daadwerkelijke uitvoering van de exploitatie. De cateraar moest de afgelopen maanden al partijen teleurstellen vanwege de niet tijdige oplevering.

Op de beurs EVENT 09 (Jaarbeurs Utrecht 8 & 9 april) presenteert On Board On Shore de laatste ontwikkelingen rondom de ss Rotterdam. Onder bezoekers aan de stand worden leuke prijzen verloot zoals gratis overnachtingen aan boord.

Meer nieuws over On Board On Shore en Jaarbeurs Catering:

‘ss Rotterdam niet overhaast verkopen’

Reageer op dit artikel