nieuws

SAB Catering springt de lente in

Catering

De eerste zonnestralen van het jaar zijn gesignaleerd en SAB Catering heeft de lentekriebels. Dat komt tot uiting in de bedrijfsrestaurants in de week van maandag 30 maart tot en met vrijdag 3 april. Met het thema Natuurlijk Nederland wordt het begin van de lente gevierd.

SAB Catering springt de lente in

Het thema ‘Natuurlijk Nederland’ moet de lunchgebruiker het gevoel geven van voorjaar, Nederlandse natuur en lekker naar buiten, aldus de cateraar. Alle bedrijfsrestaurants worden royaal voorzien van displaymateriaal en decoratiepakketten om de voorjaarssfeer goed te kunnen presenteren.

Uiteraard staat het f&b aanbod volledig in het teken van Natuurlijk Nederland. Dagelijks zijn er Nederlandse voorjaarsproducten en ook een aantal biologische gerechten. Op placemats zijn buitentips te lezen met mooie wandel- en fietsroutes in Nederland. In samenwerking met een aantal leveranciers zijn voorjaarsacties bedacht waarbij prijzen te winnen zijn als een sportief weekendje Texel.

Tijdens deze themaweek wordt het lunchwandelen extra gestimuleerd door gezonde meeneemacties in lunchtasjes met de slogan ‘Goed eten houdt mensen bezig’. Op de achterzijde staan tips voor uitjes voor Tweede Pinksterdag.

Meer SAB nieuws:

Reageer op dit artikel