nieuws

Vliegtuigramp vlakbij SAB Catering

Catering

Bij SAB Catering zijn ze zich ook een hoedje geschrokken toen het toestel van Turkish Airlines onlangs crashte. Het gebeurde namelijk ‘om de hoek’ bij de cateraar uit Zwanenburg. Het hoofdkantoor van SAB ligt hemelsbreed enkele honderden meters van de rampplek waar negen mensen het leven lieten.

Vliegtuigramp vlakbij SAB Catering

SAB kreeg veel van de commotie mee. ‘Bijna de hele dag was het één en al sirene rondom het pand. Op de Zwanenburgerdijk waar je linksaf gaat naar ons pand, is het een week later nog steeds gestremd voor het doorgaande verkeer’, vertelt Karina Elzinga van de afdeling communicatie. ‘We zijn niet ingezet om hulp te bieden. Wel zijn de politiemensen die bij de afzettingen stonden regelmatig voorzien van een lekker kopje koffie.’

Meer SAB nieuws:

Reageer op dit artikel