nieuws

Facilicom sluit contract met 3M

Catering

Facilicom Facility Solutions gaat voor vijf jaar de facilitaire dienstverlening voor 3M verzorgen. 3M is een Amerikaanse multinational die onder andere lijm, elektronica en geneesmiddelen produceert. Facilicom is verantwoordelijk voor bijna 50 verschillende diensten, waaronder catering, beveiliging, schoonmaak en receptieontvangst.

Facilicom sluit contract met 3M

Facilicom wordt binnen 3M ook verantwoordelijk voor het gehele technische onderhoud en het facility managementproces zelf. Facilicom heeft hiervoor 10 medewerkers van 3M overgenomen.

Facilicom is naar eigen zeggen de enige speler in Nederland die zowel schoonmaak (Gom), beveiliging (Trigion en HBD), catering (Prorest), bouw & installatie (Breijer), personeelsdiensten (Axxicom) en het facility management (FFS) uit de eigen organisatie kan leveren.

Reageer op dit artikel