nieuws

The Greenery gaat eigen schoolfruit leveren

Catering

The Greenery biedt scholen vanaf volgend schooljaar een eigen assortiment schoolfruit aan. Onder de naam Vitapauze levert The Greenery scholen een assortiment groente- en fruitsnacks aan. Het assortiment bestaat uit appelpartjes groen en rood, pitloze druiven, mini komkommertjes, mini tomaatjes, mini paprikaatjes, knabbelworteltjes en knabbel radijsjes.

The Greenery gaat eigen schoolfruit leveren

De porties kosten 0,75 euro per stuk. Scholen krijgen een koelmeubel van The Greenery in bruikleen. Dit koelmeubel wordt één maal per week door de veilingorganisatie voor de gehele week gevuld en voorzien van verdeellijsten per klas. De scholen zorgen dan zelf voor de dagelijkse verdeling van de porties in de klassen.

Betalen en bestellen doen de ouders rechtstreeks met The Greenery via de website www.vitapauze.nl.

Het assortiment wordt in de toekomst uitgebreid met seizoensproducten als aardbeien, bessen, meloenpartjes en fruitmixen. Hiervoor geldt dan een meerprijs.

Reageer op dit artikel