nieuws

Traiteur Loriers is bekendste cateraar België

Catering

Traiteur Loriers is onder Belgische bedrijven de bekendste cateraar, zo blijkt uit onderzoek van het Gentse bureau Agora Marketing. Eventprofessionals kiezen Gourmet Invent als bekendste. Dit bedrijf komt ook als beste uit de bus op de vraag welke partij de beste prijs kwaliteit verhouding heeft.

Traiteur Loriers is bekendste cateraar België

De ondervraagde bedrijven mochten elk drie cateraars noemen. Traiteur Loriers werd door 18,2 procent van de respondenten genoemd. Nummer twee is Gourmet Invent met 16,4 procent, gevolgd door Belgocatering (14,1 procent), J&M Catering (9,4 procent) en Carpe Diem en Les Frères Debekker met elk 8,5 procent.

De onderzoekers hebben tevens de bekendheid van traiteurs onder eventprofessionals gepeild. Bij deze ranglijst staat Gourmet Invent bovenaan met 19,5 procent , gevolgd door Belgocatering (16,5 procent), J&M Catering (12 procent), Traiteur Loriers (9 procent) en Bart Claes (4,5 procent).

Voorts werd professionals uit de sector gevraagd welke cateraar de beste prijs-kwaliteitverhouding levert. Gourmet Invent staat bovenaan met 11,4 procent , gevolgd door J&M Catering (10,3procent ) en Belgocatering (9procent ). Onder Belgische bedrijven is de waardering het hoogst voor Gourment Invent (10,1procent ), gevolgd door Belgocatering (8,2procent ) en J&M Catering en Traiteur Loriers (elk 7,3procent ).

Vergeleken met 2008 is de topvijf van meest bekende en gewaardeerde cateraars nagenoeg ongewijzigd.

Reageer op dit artikel