nieuws

Maker beste cateringbroodje overleden

Catering

De maker van het beste cateringbroodje van de afgelopen 25 jaar, Aad van Berkel, is overleden. Van Berkel werd begin dit jaar nog bekroond als winnaar van de wedstrijd Allerlekkerste Broodje van de afgelopen 25 jaar in de categorie Catering.

Maker beste cateringbroodje overleden

Van Berkel overleed donderdag 9 juli aan de gevolgen van een slopende ziekte. De uitvaart van Van Berkel is woensdag 15 juli.

Johan van der Weerd, nauw betrokken bij de jaarlijkse broodjeswedstrijd tijdens de Horecava, over het overlijden van Van Berkel: ‘Wij allen verliezen in Aad een buitengewoon prettig en inspirerend mens en een groot vakman die bruiste van ideeën en altijd een voorbeeld was voor anderen’.

Met Vivaldi Symphony behaalde Van Berkel begin dit jaar tijdens de Horecava de titel van Allerlekkerste Broodje van de afgelopen 25 jaar in de categorie catering. Prorect Catering-medewerker Van Berkel won met het broodje de wedstrijd Lekkerste Broodje in 2001.

‘Een basilicum broodje waarvan de onderkant besmeerd is met een mousse van mozarella, pesto en room. Met daarop rucola sla, pastrami, kipfilet gebakken in Provençaalse olie, een beetje peer, wat gele paprika, preischeuten, cressen en de bovenkant besmeerd met monchou.´, aldus Van Berkel destijds over zijn topbroodje.

Aad van Berkel is 61 jaar geworden.

Reageer op dit artikel