nieuws

Albron tapt 50.000 liter bier op Vierdaagse

Catering

Wederom verzorgt Albron het eten en drinken voor de tienduizenden wandelaars en bezoekers op het start- en finishterrein van de Nijmeegse Vierdaagse. Zo wordt er onder meer 50.000 liter bier getapt. De cateraar en sponsor van het grootste wandelevenement ter wereld zorgt ook voor een muzikale én sportieve noot.

Albron tapt 50.000 liter bier op Vierdaagse

Deelnemers en bezoekers worden opgeroepen om tijdens de Vierdaagse (van dinsdag 21 tot en met donderdag 23 juli) te komen swingen op de Wedren, ofwel het start- en finishterrein. De bekende dj´s Wipneus en Pim verzorgen op die dagen tussen 15.00 en 17.00 uur een gezellige show op het grote podium, waar bewegen en meedoen voorop staat.

Albron verzorgt al sinds 2001 het eten en drinken op het start- en finishterrein van de Nijmeegse Vierdaagse. De uitgifte is dagelijks van 03.00 uur tot 18.00 uur geopend voor publiek. De ‘hardlopers’ op een rijtje:

• Ca. 12.000 koppen koffie

• Ca. 50.000 liter bier

• Ca. 8000 flessen frisdrank

• Ca. 3500 smoothies

Veel koffie

Traditioneel wordt er ‘s ochtends bij de start veel koffie geschonken. Hartige snacks vinden met name ’s middags gretig aftrek, maar ook verse fruitsalades en smoothies worden goed verkocht.

Naast de Nijmeegse Vierdaagse is Albron op meer sportieve evenementen te vinden, zoals tennistoernooi Siemens Open in Schevingen, wandelevenement de Bloesemtocht in de Betuwe en de Olympische Spelen van 2010 in Vancouver waar de cateraar alle food & drinks in het Holland Heineken House verzorgt.

‘Redacteur helpt Albron op Vierdaagse’

Meer Albron nieuws:

Reageer op dit artikel