nieuws

Algemeen directeur Compass Irene Baltus vertrekt

Catering

De Managing Director Benelux voor Compass Group, Irene Baltus, treedt terug. En al snel, namelijk per 1 oktober. Zij maakt hierbij plaats voor de huidige Operational Director Paul Tijs. Baltus vertrekt vanwege persoonlijke redenen.

Algemeen directeur Compass Irene Baltus vertrekt

Zij wil graag een zeilreis rond de wereld maken. Volgens een persbericht kijkt ze met een goed gevoel terug op haar jaren als Managing Director: ‘Ik heb met plezier het directieteam geleid. Samen hebben wij gewerkt aan het neerzetten van een solide interne organisatie. We hebben we als Compass Group Nederland een uitstekend fundament gelegd voor de toekomst.’

Groeistrategie

Baltus ziet in haar collega Paul Tijs (43) ‘een gedreven opvolger’. Hij is sinds 2005 werkzaam bij en lid van het directieteam van Compass Group Nederland en België. Daarvoor werkte hij bij ISS en Facilicom. Volgens Tijs zet de Britse moedermaatschappij Compass Group PLC in op een actieve groeistrategie voor een aantal strategische landen, waaronder Nederland. ‘Het directieteam zal zich daarom vanaf 1 oktober volledig gaan richten op de activiteiten in Nederland.’

Baltus verblijft tot eind september in het buitenland, naar verluidt vanwege vakantie. Direct na terugkomst in Nederland treedt ze dus terug bij Compass. Misset Catering brengt zo spoedig mogelijk aanvullende informatie over haar vertrek én de nieuwe topman Tijs.

Meer nieuws over bedrijfscatering:

Reageer op dit artikel