nieuws

Modulair cateringconcept van Maître Frédéric

Catering

Maître Frédéric lanceert het nieuwe concept Maître Fundamentals. Het concept heeft een vaste prijs en is volgens de cateraar zeer competitief, zeker in tijden van recessie. Het concept omvat food, drankjes, inrichting, personeel en muziek. ‘Lekker overzichtelijk en geen verrassingen achteraf.

Modulair cateringconcept van Maître Frédéric

Het modulaire Maître Fundamentals wordt door de cateraar zelf bestempeld als ‘recession chic’. Naar eigen zeggen is Maître Frédéric de eerste cateraar met zo’n een modulair concept.

Foodplein

Een module is geschikt voor 75 personen, beslaat 125 vierkante meter en beschikt standaard over 32 zitplaatsen, 5 statafels en een foodplein. Twee modules zijn geschikt voor 150 personen en zo kan het naar wens worden uitgebreid, afhankelijk van het aantal gasten.

Pluktuin

De stijl van het concept is Urban Nature. Klanten kunnen kiezen uit diverse thema’s zoals ‘Picnic in the parc, Pluktuin en Citymarket. Het basis concept kan desgewenst worden uitgebreid met ‘upgradebles’ en ‘upchunckables’, die ook een vaste prijs hebben.

Het modulaire concept:

Reageer op dit artikel