nieuws

Albron houdt open huis op Soestdijk

Catering

Wat voorheen alleen voor de koninklijke familie was weggelegd is nu bereikbaar geworden voor iedereen. Een feestje op Paleis Soestdijk. Albron Party Productions is exclusief cateraar op de royale locatie en hield open huis voor de eventbranche.

Albron houdt open huis op Soestdijk

Albron zette maandag 30 juni de paleisdeuren open voor organisatiebureaus, relaties en geïnteresseerden. Daar werd volgens de cateraar gretig gebruik van gemaakt. ‘Er zijn zo’n 120 belangstellenden geweest. Zij hebben zich laten informeren over alle mogelijkheden van de Oranjerie en Paleis Soestdijk.’ Het salesteam van Albron Party Productions stond klaar om alle vragen te beantwoorden.

De gasten werden op het parkeerterrein ontvangen door twee piccolo´s die hen begeleidden naar de Oranjerie. Op het terras genoot het gezelschap van culinaire verrassingen en waren er ‘feeërieke klanken’ van een harp. Hoogtepunt was het bezichtigen van de koninklijke locatie zelf. Een bezoek aan Paleis Soestdijk is tenslotte geen dagelijkse bezigheid.

Reageer op dit artikel