nieuws

Albron trots: ‘Beste koffie op Paleis Soestdijk

Catering

De koffie die wordt geschonken op Paleis Soestdijk is de beste. Dat blijkt uit de Nationale Uitjestest 2009. Er deden 50.000 mensen mee aan het ‘onderzoek’. De cateraar op Paleis Soestdijk is Albron. De cateraar is trots op de nummer 1 positie.

Albron trots: ‘Beste koffie op Paleis Soestdijk

Albron verzorgt sinds eind 2006 het eten en drinken op koninklijk paleis in Apeldoorn. Dat werd bijna drie jaar geleden opengesteld voor het publiek. De koffie die wordt geschonken in de Oranjerie werd door de deelnemers aan de Nationale Uitjestest 2009 beoordeeld met een 8,5.

Daarmee bleef Albron ‘Binnenstad van ‘s-Hertogenbosch (plaats 2) en kuuroord Elysium in Bleiswijk (3) voor. Ook vorig jaar won de cateraar met Paleis Soestdijk de test.

Zie ook: Albron ‘koninklijke’ cateraar en

Albron wil klanten ‘Paleis Soestdijk-gevoel’ geven

Meer Albron nieuws:

Reageer op dit artikel