nieuws

Groot contract Deli XL en Samenwerkende Ziekenhuizen

Catering

Deli XL heeft een groot contract afgesloten met de Vereniging Samenwerkende Ziekenhuizen. De komende vijf jaar mag de groothandel al het eten, drinken en aanverwante artikelen leveren.

Groot contract Deli XL en Samenwerkende Ziekenhuizen

Voor de zes samenwerkende ziekenhuizen is dit een logische vervolgstap na het bundelen van haar inkoopactiviteiten in de Vereniging Samenwerkende Ziekenhuizen, aldus Deli XL. De vereniging bestaat nu twee jaar en heeft al een aantal spraakmakende inkooptransacties in gezamenlijkheid gedaan.

Vincent Bos, Directeur Institutioneel bij Deli XL: ‘We zullen samen met de ziekenhuizen de efficiëntie aan de achterkant, door supply chain management, verder optimaliseren. Ons team Advies & Organisatie gaat met de hospitality managers van de ziekenhuizen gastvrijheid aan de voorkant naar een nog hoger plan tillen. Dit geldt voor zowel patiënten, bezoekers als personeel, ieder met behoud van haar eigen identiteit.’

De deelnemende ziekenhuizen zijn: Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis in Nijmegen, Catharina-Ziekenhuis in Eindhoven, Martini Ziekenhuis in Groningen, Medisch Spectrum Twente in Enschede, Onze Lieve Vrouwe Gasthuis in Amsterdam en St. Antonius Ziekenhuis in Nieuwegein/Utrecht.

Meer Deli XL nieuws:

Reageer op dit artikel