nieuws

Nieuw lunchconcept SAB is ‘crisisproof

Catering

Het nieuwe lunchconcept van SAB Catering heet 12.UUrtje. Het zogeheten gestandaardiseerde concept staat volgens de cateraar uit Zwanenburg voor ‘Kwaliteit zonder fratsen’. Hiermee wil SAB inspelen op de soms noodzakelijke bezuinigingen in de markt.

Nieuw lunchconcept SAB is ‘crisisproof

12.UUrtje is een concept voor de kleinere bedrijfsrestaurants. Hans van Doorn, adjunct-directeur SAB: ‘Het concept is ontstaan uit de vraag van (potentiële) opdrachtgevers om een zo kwalitatief goed mogelijke lunch aan te bieden, zonder fratsen en met als primaire doel een goede lunchvoorziening. 12.UUrtje is hierop het antwoord.’

Alle processen in dit cateringconcept zijn vergaand gestandaardiseerd, zodat voor kleine locaties efficiency slagen te behalen zijn, aldus SAB. ‘De lunchgasten krijgen hoogwaardige producten uit een vast assortiment met een landelijk bepaalde menucyclus. 12.UUrtje kan gecombineerd worden met een uitbreidingsmodule van extra counters via een leaseconstructie’.

Crisis concepten

De 12.UUrtje bedrijfsrestaurants hebben een eigen signing en kledinglijn in de kleuren zwart en wit. Er zijn nu vijf operationele 12.UUrtje locaties. ‘Bij de aanbesteding van onze (huidige) opdrachtgever Cofely, was 12.UUrtje hét antwoord op hun nieuwe landelijke strategie; simpel, sober en solidair. Het concept 12.UUrtje is voor Cofely doorslaggevend geworden om SAB acht locaties te gunnen waarvan drie met het 12.UUrtje concept.’

Met 12.UUrtje heeft SAB een tweede concept in handen dat bij een lage pandbezetting of bezuinigingen een oplossing kan bieden. Vorig jaar is de online broodjesformule www.deliciousdelivery.nl in de markt gezet. De broodjesformule biedt een professionele lunchvoorziening voor kleine bedrijven zonder bedrijfsrestaurant. De online broodjesservice is ook inpasbaar bij pieken en dalen op reguliere cateringlocaties. DeliciousDelivery heeft inmiddels bijna een landelijke dekking.

Meer nieuws over SAB Catering:

Reageer op dit artikel