nieuws

SAB krijgt MSC-keurmerk voor duurzame vis

Catering

SAB Catering heeft als tweede cateraar in Nederland het Marine Stewardship Council certificaat ontvangen. De uitreiking van het certificaat betekent voor SAB het startsein om nog meer duurzame producten te gebruiken in bedrijfsrestaurants.

SAB krijgt MSC-keurmerk voor duurzame vis

De certificering betekent dat SAB het MSC-ecolabel voor wildgevangen visproducten mag voeren in haar bedrijfrestaurants. Het Marine Stewardshop Council is een onafhankelijke certificerende instelling.

André Lugtigheid, manager Kwaliteit bij SAB, zegt dat duurzaamheid en verantwoord ondernemen belangrijke onderdelen zijn in het beleid van SAB. ‘Onze managers op locatie worden opgeleid in het omgaan met MSC-vis. SAB laat met het MSC-ecolabel niet alleen zien zelf Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) belangrijk te vinden, maar maakt ook de consument bewust.

SAB Catering is een Nederlandse, onafhankelijke onderneming die zich sinds 1954 richt op het exploiteren en beheren van restauratieve voorzieningen in bedrijven, overheid en onderwijsinstellingen. SAB is de vijfde bedrijfscateraar van Nederland.

Reageer op dit artikel