nieuws

Verzamelsite voor cateraars en consument

Catering

Meer offerte-aanvragen en meer omzet? De site goedecatering.nl moet cateraars daarbij helpen. Tegelijkertijd helpt de site consumenten ook aan een goede cateraar voor hun feestje.

Verzamelsite voor cateraars en consument

Het is een opvallende site, www.goedecatering.nl, mede omdat deze zich richt op zowel cateraar als consument. Het is onderdeel van To The Point Media in Almelo (TTP Media), dat zich richt op ‘ontwikkeling en exploitatie van marktgerichte internetdiensten’. Zoals een site als www.goedgebruikt.nl. Hierop staat gebruikte apparatuur voor de f&b sector.

TTP heeft zelf al cateraars toegevoegd aan de site. Andere cateraars kunnen zich aanmelden en worden met hun basisinformatie gratis opgenomen op de site. Om via de site offerteaanvragen te ontvangen dient de cateraar zich in te schrijven. De offerteaanvraag komt rechtstreeks bij de cateraar.

Halal

Om nog beter zichtbaar te zijn, bijvoorbeeld met logo’s en/of banners, kan een (betaald) pakket worden afgenomen. De site belooft een hogere zoekmachine-ranking.

Consumenten krijgen na het invullen van hun voorkeuren een lijst met potentiële cateraars. Ook kan er direct gekozen worden voor bepaalde thema’s. Onder meer Buffetten, Tapas/Japas, Kids Party en 100% Halal.

Meer partycatering nieuws:

Reageer op dit artikel