nieuws

Eerste Bob-proof bedrijfsevenementen

Catering

Happy Company en Veilig Verkeer Nederland gaan zich samen inspannen om verstandig verkeersgedrag rond bedrijfsevenementen aan te moedigen. Beide organisaties zijn van mening dat lekker drinken en veilig rijden nu eenmaal niet samen gaan.

Eerste Bob-proof bedrijfsevenementen

Evenementenbureau Happy Company biedt opdrachtgevers een Bob-proof oplossing voor hun bedrijfsuitje, vergadering of themafeest.

Inclusief overnachting

‘Evenementen worden voorzien van het Bob-logo en waar mogelijk op één locatie inclusief overnachting aangeboden. Daarnaast kan bij evenementen de VVN-simulator worden ingezet voor bewustwording bij deelnemers,’ zegt René van Elsland, commercieel directeur van Happy Company.

Door de samenwerking is Happy Company de exclusieve eventpartner geworden van VVN voor de uitvoering van haar landelijke en regionale evenementen.

Reageer op dit artikel