nieuws

Primeur: verse soep uit een automaat

Catering

Bij een automaat denk je aan gemak, inzetbaarheid en vending. Bij soep denk je aan huisgemaakt, goed gevuld en smakelijk. De combinatie bestond nog niet. Met de Souper is dat, volgens producent Honig Professional, verleden tijd.

Primeur: verse soep uit een automaat

De fabrikant ontwikkelde de ‘eerste automaat die gemaakt is voor de uitgifte van echte, goedgevulde soep’ met Unique Projects. De automaat wordt ingezet bij bedrijven, scholen, ziekenhuizen, tankstations en luchthavens.

Honig wil zo medewerkers en/of klanten de mogelijkheid bieden om naast een de espresso ook een kop, goedgevulde soep te nemen. ‘Waar consumenten al jaren echte espresso drinken uit een automaat, moesten ze voor soep genoegen nemen met oplospoeder. Maar dat behoort vanaf nu tot het verleden’, meldt de foodproducent.

De Souper is een automaat die geschikt is voor vending, selfservice en bediening, en kan zowel stand-alone ingezet worden, bijvoorbeeld als aanvulling op een frisdrankautomaat op een hogeschool, als op een counter, bijvoorbeeld in het uitgiftegebied van een bedrijfsrestaurant of in een kiosk op een treinstation.

De automaat heeft twee ketels van 12 liter elk en de optie om twee smaken soep tegelijkertijd aan te bieden. Daarbij wordt het met de Souper mogelijk om soep aan te bieden buiten de gebruikelijke soepmomenten om.

Door middel van een touchscreen is de consument slechts enkele stappen verwijderd van een kop echte soep. Waarvan de inhoud en verkoopprijs instelbaar zijn. Daarbij is het touchscreen geschikt voor narrowcasting.

Meer bedrijfscatering:

Reageer op dit artikel