nieuws

Spa en cateraars komen met ‘waterabonnement

Catering

Een belangrijk deel van de consumenten drinkt te weinig. De voorgeschreven anderhalve liter per dag wordt in bijna 40 procent van de gevallen niet gehaald, zo blijkt uit onderzoek van GfK. Spa komt, na overleg met cateraars, met iets nieuws: het waterabonnement.

Spa en cateraars komen met ‘waterabonnement

Spadel Nederland besprak de abonnementgedachte met een aantal cateraars. Dat leidde tot enkele try-outs. Hoe dat abonnement precies vorm gaat krijgen, is nog niet bekend. Wel staat vast dat cateraars ermee aan de slag willen. Dat is te lezen in Misset Catering 3, die net uit is.

Het waterabonnement moet ertoe leiden dat medewerkers minimaal één of twee keer per week een flesje Spa kopen. Voor de gezondheid is het goed als volwassenen, naast het vocht dat ze via de maaltijden binnenkrijgen, minimaal anderhalve liter vocht per dag tot zich nemen.

Volgens Spadel ‘gaan mensen meer drinken als ze een halve literfles Spa kopen en meenemen naar de werkplek’. De drankproducent denkt dat de consument/werknemer niet alleen die halve liter drinken, maar dat flesje ook bijvullen met kraanwater of opnieuw een flesje kopen.

Meer bedrijfscatering:

Reageer op dit artikel