nieuws

Broodjes Express praat met Food on Tour

Catering

Food on Tour, het cateringconcept van De Librije in Zwolle, is in gesprek over het leveren van semi-exclusieve broodjes aan Broodjes Express. Beide partijen hebben de intentie uitgesproken om richting het najaar broodjes van Food on Tour aan te bieden via Broodjesexpress.com.

Broodjes Express praat met Food on Tour

De plannen tot samenwerking zijn nog uiterst vers, zo laat Johan Visser van De Librije namens Food on Tour weten.

‘De goedkeuring is er, maar het staat allemaal nog in de kinderschoenen. Wij willen graag leuke, semi-exclusieve broodjes maken maar daarvoor moet nog een hoop gebeuren’, aldus Visser.

De komende tijd gaat Food on Tour bekijken welke broodcreaties er bedacht kunnen worden. Hierbij zullen Jonnie en Thérèse Boer van De Librije een rol spelen. Verder wordt gezocht naar externe partijen die een rol kunnen gaan spelen in de productie. ‘De bakkerij in De Librije is te klein voor dergelijke grote hoeveelheden’, aldus Visser.

Om hoeveel broodjes het zou gaan, is nog onduidelijk. Wel is bekend dat Broodjes Express per maand zo’n 50.000 broodjes wegzet in het rayon Zwolle, dat loopt tot aan Arnhem-Enschede-Amersfoort-Groningen.

Food on Tour wil alleen gaan leveren in het rayon Zwolle. Gedacht wordt om in september of oktober te starten met het leveren van broodjes. Het officiële contract voor de samenwerking moet nog worden getekend.

Reageer op dit artikel