nieuws

Sodexo loopt weg bij Albron en Compass

Catering

Sodexo Nederland is en blijft de grootste cateraar van Nederland. De marktleider heeft het gat met nummer twee Albron en nummer drie Compass Group Nederland vergroot. Dat blijkt uit de eerste cijfers van de Catering Top-20, die binnenkort verschijnt.

Sodexo loopt weg bij Albron en Compass

Cateraar Sodexo zag in 2009 de omzet met vijf miljoen stijgen tot 365 miljoen euro. Nummer twee Albron moest vijftien miljoen euro inleveren en zakte terug naar 253 miljoen euro omzet per jaar. Compass ging van 259 miljoen euro omzet in 2008 naar 245 miljoen euro vorig jaar.

Dat blijkt uit de top-20 van grootste cateringbedrijven samengesteld door Misset Catering. Volgende week vrijdag 9 april verschijnt de complete top-20 met uitgebreide cijfers en analyses in het blad.

Ondanks dat de eerste drie posities in de Catering Top-20 onveranderd blijft, zijn er in de gehele top-20 de nodige verschuivingen zichtbaar. De hekkensluiter in de ranglijst is nog altijd goed voor 8 miljoen euro cateringomzet per jaar.

Tip

Neem nu een abonnement op Misset Catering

Reageer op dit artikel