nieuws

Verhaaf presenteert nieuw cateringconcept

Catering

Verhaaf Party Catering presenteert een nieuw cateringconcept: Fishes Market. Het gaat hier om een samenwerking met Fishes.

Verhaaf presenteert nieuw cateringconcept

Fishes Market is de belichaming van alles waar Fishes voor staat. Eerlijke, zogeheten MSC gecertificeerde producten, altijd op een verantwoorde wijze gevangen en zo snel mogelijk na de vangst geleverd en vers gepresenteerd. Fishes Market verzorgt natuurlijk ook heerlijke vleesgerechten voor de gril.

Fishes heeft zelf 4 eigen restaurants en vijf winkels in Nederland. De restaurants zitten in Amsterdam (2), Breukelen en Utrecht,

De presentatie van Fishes Market vindt plaats op 20 juni bij de vaste locatie van Verhaaf, Taets Art Gallery in Zaandam. Taets Art Gallery is gevestigd in twee mooie rijksmonumenten aan het Noordzeekanaal.

De kunst in de Gallery wordt verzorgd door radio presentator Ruud de Wild.

Reageer op dit artikel