nieuws

Verhuizing partycateraar Foodlab

Catering

Harderwijk. Dat is vanaf 1 augustus het nieuwe domicilie van Foodlab. De aan het eventbureau Eastside Productions gelieerde partycateraar was eerst gehuisvest in een boerderij in Heerde, vlakbij Zwolle. Nu is intrek genomen in een modern, ruim pand dat ‘strategisch’ is gelegen.

Verhuizing partycateraar Foodlab

Die strategische plek is in Harderwijk vlakbij de A28, de drukke snelweg in het midden van het land. Na 21 jaar is afscheid genomen van het oude pand in Heerde, een prachtige boerderij.

Theo Lens, creative director van Foodlab Luxe Party Catering: ‘Hier hebben we meer ruimte om verder uit te groeien met ons inspirerende vak van prachtige gerechten samenstellen, verrassende cateringideeën ontwikkelen met een creatieve uitstraling en een prachtige bediening.’

Foodlab is ook bekend van de samenwerking met driesterren restaurant De Librije. Lens is ook eigenaar van het aan Foodlab gelieerde eventbureau East Side Productions. Het bureau heeft ook haar intrek genomen in hetzelfde pand aan de Nobelstraat in Harderwijk.

Meer party- en eventcateringnieuws:

Reageer op dit artikel