Tweede vestiging MiCaffé

MiCaffé, het eigen concept van Maas International, krijgt een tweede vestiging. De eerste bevindt zich in een pand van de Rijksuniversiteit Groningen. Waar de tweede komt, is nog niet bekend.

Het concept MiCaffé wordt in eigen exploitatie uitgerold binnen de muren van grote bedrijven, overheden, zorg, onderwijs of industrie. Dit gaat in nauw overleg met de bedrijven zelf. Maas International neemt de volledige zorg van ontwerp, bouw, inrichting en bemanning uit handen.

Jochem Snels van Maas International: ‘Consumenten kunnen in de nieuwe vestiging hun koffie, vers fruit, warme snacks en belegde broodjes ter plekke eten, meenemen voor onderweg of zelfs laten bezorgen.’ Bezorging is iets wat de eerste vestiging niet kent.

Het concept MiCaffé werkt met grote A-merken, zoals Segafredo espresso, Dilmah thee, Innocent smoothies, Vifit, Panos en Ben & Jerry’s. De focus ligt op koffie, vers fruit, zuivel, smoothies, afgebakken koeken en hartige snacks.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.